VolkerWessels Logistics Development verhuurt nieuw distributiecentrum in Waalwijk aan Coram Group

24-01-2022

Overige berichten

AMERSFOORT - VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Coram Group voor haar nieuwbouwontwikkeling Waalwijk DC II. Naar verwachting zal Coram Group het pand in de zomer van 2022 in gebruik nemen. 


Waalwijk DC II


Het distributiecentrum is de tweede ontwikkeling van VWLD in Waalwijk op  bedrijventerrein Haven. Het betreft een single tenant ontwikkeling op een eigen en afgesloten terrein van circa 1 hectare. Het moderne DC heeft een totale omvang van circa 7.040 m² en is onder andere voorzien van een laadkuil met 4 docks, een sprinklerinstallatie en een all-electric verwarmingsinstallatie. Dit maakt Waalwijk DC II een perfecte duurzame ruimte voor opslag-, productie- en logistieke activiteiten.


Coram Group


Coram is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkamer- en sanitair producten. Met de huur van Waalwijk DC II zal Coram haar herhuisvestingsproject van Sealskin in Waalwijk afronden.


Paul Groen, Supply Chain Director Coram: “Het nieuwe pand is ontworpen volgens de laatste standaarden op het gebied van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid, dus hiermee kunnen we als CORAM verder groeien en onze ambities realiseren. De samenwerking met VolkerWessels verloopt zeer prettig en we zien ernaar uit het pand te betrekken aankomende zomer."


Oplevering


VWLD zal het gebouw 1 juli 2022 opleveren aan Coram Group. Bij het verhuurtraject hebben makelaars JLL en Bridgegap, VWLD commercieel geadviseerd.

Overige berichten
23-09-2022
15-10-2020