VolkerWessels Logistics Development en Delta starten bouw Hello World op Schiphol Trade Park

10-11-2021

Overige berichten

Amersfoort, 10 november 2021 - Op 9 november is de eerste paal voor Hello World geslagen door de Haarlemmermeer wethouders Marja Ruigrok en Jurgen Nobel. Het project beslaat bijna 47.000 m² logistieke bedrijfsruimte, ondersteund door kantoor, mezzanine en multifunctionele ruimte. Hello World is een ontwikkeling van Delta Development Group en VolkerWessels Logistics Development en volgt een jaar na de oplevering van ABC Square, qua gelijkenis het ‘zusje’ van Hello World en het eerste project van VolkerWessels Logistics en Delta op Schiphol Trade Park.


De acht koppelbare units van ca. 6.000 m² elk kunnen flexibel gebruikt worden, met naast de logistieke functies mogelijkheden voor bijvoorbeeld een showroom, testruimte, productiefaciliteit of kantoor. Daarmee is het project aantrekkelijk voor een brede groep gebruikers. Of het nu logistieke dienstverleners zijn, regionale handelsondernemingen of bijvoorbeeld fashion en hi-tech bedrijven.


Het Cradle to Cradle geoptimaliseerde Hello World wordt net als ABC square voorzien van opvallende groene centrale ingangen, een aantrekkelijke façade van zonwerende beglazing en panelen in grafische patronen. Het pand wordt voorzien van een BREEAM Excellent certificaat. Ook binnen is de architectuur mensgericht: er is veel aandacht besteed aan daglichttoetreding en gezonde lucht waarbij beplanting, ook inpandig, een belangrijke rol speelt. Het gebouw is all electric en het zonnedak van ruim 11.000 panelen zorgt ervoor dat het gebouw energie positief is. De verhuur van Hello World is in handen van Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Cushman & Wakefield.

Overige berichten
23-09-2022
15-10-2020