Logistiek vastgoed te huur

Op zoek naar een distributiecentrum met kantoorruimte? VolkerWessels Logistics Development is dé specialist op het gebied van logistiek vastgoed en ontwikkelt op eigen grondposities, moderne en duurzame distributiecentra. Benieuwd naar onze locaties en mogelijkheden? We vertellen u hier graag meer over!

De vraag naar logistiek vastgoed blijft toenemen?

De vraag naar logistieke neemt toe, maar de beschikbaarheid van ontwikkellocaties op strategische posities is zeer beperkt. Gebieden verstedelijken en de vraag naar woon- en werkruimte en ruimte om te recreëren stijgt voortdurend. Dat betekent dat ook de ruimte voor logistieke centra schaarser wordt. Ook wordt er steeds kritischer gekeken naar de inpassing van logistiek binnen de leefomgeving. VolkerWessels Logistics Development is continu op zoek naar ontwikkellocaties waar nu of in de toekomst circulaire en moderne distributiecentra ontwikkeld kunnen worden.

Bij VolkerWessels Logistics Development bieden we logistiek vastgoed voor verhuur aan. Voor een aantal locaties zijn de ontwerpen al beschikbaar en zijn zelfs de omgevingsvergunningen al verstrekt. Op zoek naar een andere locatie of een ander type gebouw? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. We verdiepen ons graag in uw situatie en geven u een passend advies mee. Het liefst vandaag nog een afspraak inplannen? Neem dan contact op via de telefoon of via ons contactformulier op de website.

Bekijk hieronder onze projecten die te huur zijn:

DC Oostrum

DC Drunen