Rapid Logistics huurt laatste unit in Abc Square

07-12-2020

Overige berichten
LONDEN, (7 december 2020) – Barings, een van de grootste gediversifieerde vastgoedbeleggers ter wereld, heeft recent een huurovereenkomst getekend voor de laatste Grade A logistieke unit van 5.000 vierkante meter in Abc Square, het eerste logistieke pand dat ontwikkeld is op Schiphol Trade Park te Hoofddorp. Het object, dat onderdeel uitmaakt van een van haar core beleggingsfondsen, is hiermee volledig verhuurd.

Met het logistieke bedrijf Rapid Logistics is een langlopende huurovereenkomst voor de laatste unit afgesloten, waardoor de gewogen gemiddelde huurperiode van de lopende contracten is opgelopen tot 7,5 jaar. Rapid Logistics voegt zich bij de andere huurders van Abc Square, waaronder: OTX Logistics en ICE Robotics EMEA.  

De unit maakt deel uit van een logistieke ontwikkeling van 36.000 m2 dat eerder dit jaar is opgeleverd aan Barings door een joint-venture tussen Delta Development Group en VolkerWessels Logistics Development. Het ontwerp van het pand is van hoge kwaliteit en de architect is te werk gegaan volgens de "Cradle to Cradle"-filosofie, waarbij ervoor gezorgd wordt dat het pand later grotendeels kan worden gerecycled. Bovendien zal het gebouw naar verwachting worden bekroond met een BREEAM-Excellent rating.

Schiphol Trade Park ligt op slechts vijf minuten van Schiphol Airport en heeft een eigen op- en afrit aan de A4. Dankzij de ligging in het hart van de Randstad en de uitstekende bereikbaarheid is het de ideale uitvalsbasis voor zowel productie- als distributieactiviteiten.
Overige berichten
23-09-2022
15-10-2020