JPO koopt grond voor distributiecentrum Venray

08-05-2023

Overige berichten

3030ad40-ee7a-11ed-85f8-41e72b174612-kern-oostrum-vv-v3.jpgNieuwegein, 8 mei 2023 - Projectontwikkelaar JPO (VolkerWessels) heeft in samenwerking met VolkerWessels Logistics Development op het bedrijventerrein De Blakt in de gemeente Venray een perceel grond van 16.500 vierkante meter aangekocht voor de ontwikkeling van een distributiecentrum. De omgevingsvergunning is al verleend en vorige week heeft de overdracht van de grond plaatsgevonden.  


“Hiermee creëren we ook in Noord-Limburg ruimte voor nieuw ondernemerschap”, licht Gard Stals, directeur JPO toe. “Dit wordt een state-of-the-art distributiecentrum, waar bij het ontwerp ook veel aandacht is geweest voor een prettige werkomgeving. Zo is er voor de medewerkers voldoende daglicht in de bedrijfsruimte en rondom het gebouw is er veel groen.”


Very Good

Het single-tenant gebouw – welke zal worden gecertificeerd met een BREEAM Very Good (BRL 2020) certificaat– wordt voorzien van een ‘all-electric’ verwarmingsinstallatie en het dak is voorbereid voor de installatie van zonnepanelen. Naast zo’n 8.900 vierkante meter warehouse, heeft het gebouw een mezzaninevloer van ca. 1.000 vierkante meter, een drie-laags kantoor met  650 vierkante meter ruimte en voldoende parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein.


Bedrijventerrein De Blakt, waar ook onder andere Ceva Logistics, Flextronics, De Klok Logistics, Aviko, Sligro en Cordstrap zijn gevestigd, ligt in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray. Het is uitstekend bereikbaar via de A73. Het treinstation van Venray ligt op slechts 600 meter van het distributiecentrum en via de op 7 kilometer gelegen inland terminal Wanssum is er een uitstekende verbinding voor de binnenvaart.


Co-productie

De ontwikkeling van DC Oostrum is een co-productie van VolkerWessels Logistics Development en JPO. Samen bieden we logistieke ondernemers een unieke mogelijkheid om op deze strategische plek te floreren.


Verhuur

De verhuur voor dit single tenant distributiecentrum is inmiddels gestart en wordt verzorgd door Cushman & Wakefield en JLL. Meer informatie over dit project is via de makelaars te verkrijgen. De verkoper Van Rattingen Onroerend Goed en Materieel werd geadviseerd door Peelrand Makelaardij en de koper werd juridisch bijgestaan door Sight.


Over JPO

We creëren graag leef- en werkomgevingen die inspireren en doen verwonderen. Die ontstaan vanuit een visie en die met respect voor het verleden, voor lange tijd het verschil maken. Plekken die als thuis voelen en waar je jezelf kunt zijn. Dit is wat we graag achterlaten. Daarvoor worden we graag uitgedaagd. Met VolkerWessels als onze basis zorgen we voor durf en daadkracht. We tonen lef, maar stellen ons ook graag kwetsbaar op. We nodigen uit om anders te kijken. Niet naar het individu, maar naar het groter geheel. Niet vanuit ratio, maar vanuit het gevoel. Niet alleen, maar samen. Dat is voor ons duurzaamheid. Zo werken we aan geluk. Ruimte voor geluk. Voor meer informatie bezoek onze website: www.jpo.nl 

 

Over VolkerWessels Logistics Development

VolkerWessels Logistics Development, een onderneming van VolkerWessels, ontwikkelt logistiek en bedrijfsmatig vastgoed vanuit de behoefte van de gebruiker. Door samen te werken met strategische partners en gebruikers van logistiek vastgoed realiseren wij innovatieve projecten voor onze klanten. Ons uitgangspunt is een gedegen voorbereiding met een efficiënt en duurzaam ontwerp waarbij altijd de gebruiker en zijn operatie centraal staat. Voor meer informatie bezoek onze website www.vwld.nl. 

Overige berichten
23-09-2022
15-10-2020