Hoofdkantoor en DC in Waalwijk opgeleverd aan SIG Benelux

15-07-2021

Overige berichten
VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft het hoofdkantoor en distributiecentrum aan de Industrieweg 17 (bedrijventerrein Haven) in Waalwijk opgeleverd aan huurder SIG Benelux, marktleider in de levering van specialistische materialen voor afbouw en technische isolatie. VWLD heeft de ontwikkeling verkocht aan CBRE Global Investors ten behoeve van een van haar cliënten.

Het gebouw bestaat uit ca. 14.000 m² warehouse met een hoogwaardig kantoor van ca. 1.500 m² en ca. 4.500 m² buitenruimte ten behoeve van opslag. VolkerWessels-onderneming Systabo was als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de realisatie van dit 'built to suit'-project, dat helemaal op maat is ontwikkeld voor de huurder maar door enkele voorbereidingen ook toekomstbestendig is.

Het ontwerp van het gebouw komt van de hand van Kern Architecten en het kantoorinterieur is ontworpen door Atelier Robidoux.

Met de oplevering aan SIG Benelux is de eerste fase van de herontwikkeling van de voormalige locatie van betonproducent Martens Beton succesvol afgerond, de ontwikkeling van de tweede fase – een DC op eigen terrein van ca. 6.500 m² – start in september dit jaar en is nog beschikbaar voor huur vanaf eind Q1 2022.
Overige berichten
23-09-2022
15-10-2020