VolkerWessels Logistics Development

Samen aan het stuur van uw logistieke vastgoed

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) is dé vernieuwende ontwikkelpartner voor uw logistiek en bedrijfsmatig vastgoed. Dat komt vooral tot uitdrukking in onze manier van samenwerken. Geen black boxes, maar volledige transparantie in iedere fase van het ontwikkelproces. Van het verwerven van een locatie tot de uiteindelijke realisatie - Samen met onze opdrachtgevers en strategische partners binnen het VolkerWessels concern komen wij tot de beste match met ieder programma van eisen.

Het ontwerpen en realiseren in nauw overleg met de nieuwe gebruiker van uw object noemen we build to suit en is een echt specialisme van VWLD. Met een gedegen gezamenlijke voorbereiding komen we tot een uiterst efficiënt en op alle fronten duurzaam ontwerp, waarbij de operatie van de nieuwe huurder centraal staat. Duurzaamheid betekent voor ons dat wij waarde toevoegen aan het vastgoedobject door het realiseren van een betere en gezondere werkomgeving.

Meer over ons

Bekijk hier de projecten die wij Te huur aanbieden en de projecten die wij gerealiseerd hebben

Onze projecten

Te huur

Referentieprojecten

Hoofddorp

Hello World

Waalwijk

Waalwijk DC II

Huissen

DC Huissen

Build to suit

VWLD is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Built to Suits, een maatpak voor een logistieke gebruiker dat voldoet aan alle eisen en wensen die nodig zijn voor een optimaal logistiek proces. Wij ontwikkelen van binnen naar buiten, dus we starten met de logistieke operatie en ontwerpen daaromheen een passend nieuw distributiecentrum. Wij kunnen voor u de ontwikkeling integraal laten uitvoeren op onze eigen grondposities of een ten behoeve van u verworven locatie. Door de samenwerkingen met andere VolkerWessels-bedrijven werkt u als opdrachtgever samen met een overzichtelijk projectteam dat van eerste schets tot oplevering betrokken en verantwoordelijk blijft.

Mail direct >>

Nieuws

VolkerWessels Logistics Development en Delta starten bouw Hello World op Schiphol Trade Park
10-11-2021
VolkerWessels Logistics Development en Delta Development kopen 5,8 hectare grond voor de ontwikkeling van Hello World op Schiphol Trade Park
06-09-2021
Hoofdkantoor en DC in Waalwijk opgeleverd aan SIG Benelux
15-07-2021

Contact

VolkerWessels Logistics Development bv
Podium 9, 3826 PA Amersfoort
Postbus 2767, 3800 GJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 6 182
KVK gegevens:
Statutair gevestigd te Rijssen, KvK-nr. 61859788

Mail direct