VolkerWessels Logistics Development

Samen aan het stuur van uw logistiek vastgoed

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) is dé vernieuwende ontwikkelpartner voor uw logistiek en bedrijfsmatig vastgoed. Dat komt vooral tot uitdrukking in onze manier van samenwerken. Geen black boxes, maar volledige transparantie in iedere fase van het ontwikkelproces. Van het verwerven van een locatie tot de uiteindelijke realisatie - Samen met onze opdrachtgevers en strategische partners binnen het VolkerWessels concern komen wij tot de beste match met ieder programma van eisen.

Het ontwerpen en realiseren van logistiek vastgoed in nauw overleg met de nieuwe gebruiker van uw object noemen we build to suit en is een echt specialisme van VWLD. Met een gedegen gezamenlijke voorbereiding komen we tot een uiterst efficiënt en op alle fronten duurzaam ontwerp, waarbij de operatie van de nieuwe huurder centraal staat. Duurzaamheid betekent voor ons dat wij waarde toevoegen aan het (logistieke) vastgoedobject door het realiseren van een betere en gezondere werkomgeving.

Meer over ons

Bekijk hier de logistiek vastgoed projecten die wij Te huur aanbieden en de projecten die wij gerealiseerd hebben

Onze projecten

Te huur

Referentieprojecten

Hoofddorp

Hello World

Waalwijk

Waalwijk DC II

Huissen

DC Huissen

Build to suit

VWLD is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Built to Suits, een maatpak voor een logistieke gebruiker dat voldoet aan alle eisen en wensen die nodig zijn voor een optimaal logistiek proces. Wij ontwikkelen van binnen naar buiten, dus we starten met de logistieke operatie en ontwerpen daaromheen een passend nieuw distributiecentrum. Wij kunnen voor u de ontwikkeling integraal laten uitvoeren op onze eigen grondposities of een ten behoeve van u verworven locatie. Door de samenwerkingen met andere VolkerWessels-bedrijven werkt u als opdrachtgever samen met een overzichtelijk projectteam dat van eerste schets tot oplevering betrokken en verantwoordelijk blijft.

Mail direct >>

Nieuws

VolkerWessels Logistics Development verkoopt nieuw hoogwaardig distributiecentrum in Heerlen aan Segro
27-06-2024
VolkerWessels Logistics Development en Delta Development starten met de bouw van het duurzame, nieuwe onderkomen van Rollema.
22-04-2024
VolkerWessels Logistics Development verhuurt DC Drunen aan West Coast Supply Group
05-04-2024

Wie wij zijn

De markt is in beweging. Om aan de veeleisende, groeiende vraag naar levering van goederen te voldoen, heeft u een strategische locatie nodig waar u uw logistiek volgens de nieuwe eisen in kunt richten. VWLD is hierin uw betrouwbare partner waarmee u tevens toegang heeft tot ons uitgebreide VolkerWessels netwerk van specialisten in iedere bouwdiscipline. Met een flexibele en transparante aanpak helpen we u dan om aan de marktvragen van vandaag én morgen te voldoen.

Design and Build

Vanuit design & build ontwikkelen we snel realiseerbare plannen voor eigen grondposities, waarmee we kunnen inspelen op de ontzettend snel veranderende (logistieke) markt. Op eigen risico bouwen we hier objecten met een uitgebreid eisenpakket. Dit maakt de ontwerpen multi-inzetbaar. Daarbij zijn er nog specifieke aanpassingen mogelijk om de uitstraling van het logistieke vastgoed op uw bedrijf aan te laten sluiten.

Duurzaamheid

Het onderwerp van duurzaamheid is er een waar we niet meer omheen kunnen noch willen. Ons vastgoed bouwen wij daarom in de eerste plaats volgens het overeengekomen BREEAM-niveau, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo werken wij desgewenst met een materialenpaspoort om circulariteit meetbaar te maken. Ook houden wij reeds in de ontwerpfase al rekening met CO2-uitstoot en het milieu, om zo onze milieu impact te beperken.

Herontwikkeling

Ook voor herontwikkeling van grootschalige terreinen stropen wij graag de mouwen op. Deze projecten zijn van aard al duurzaam en wij staan dan ook volledig achter hergebruik van locaties. Hier ligt, mede door VolkerWessels als bouwpartner, bovendien ook onze expertise. We zijn dan ook doorlopend op zoek naar locaties voor dit type projecten. Heeft u een propositie die u met ons wil bespreken, neem dan contact op.

Contact

VolkerWessels Logistics Development B.V.
Ravenswade 2, 3439 LD Nieuwegein
Postbus 370, 7460 AJ Rijssen

Tel: +31 88 186 6 182
KVK gegevens:
Statutair gevestigd te Rijssen, KvK-nr. 61859788

Mail direct