Feiten & cijfers

Project
Schiphol Trade Park I
Projectontwikkeling
VolkerWessels Logistics Development B.V.
Projectontwikkeling
Delta Development Group
Architect
OPL Architecten

In Hoofddorp, centraal in de Randstad, ontwikkelen Delta Development en VolkerWessels Logistics Development Amsterdam Business Campus Square.

Ruimte voor productie en distributie, in één pand met representatieve kantoorruimte, op slechts enkele minuten van Schiphol en Amsterdam. Dé locatie voor toekomstgericht ondernemerschap.

PERFECTE SITUERING

Voor zowel productie- als distributiedoel- einden is Abc Square perfect gesitueerd. Dicht op de klant, goed bereikbaar voor leveranciers. Een efficiënte ‘hub’ aan de zuidoostkant van Hoofddorp, direct aan de afrit Hoofddorp- Zuid, vlakbij hoogwaardig openbaar vervoer en Centraal in de Randstad.

REPRESENTATIEVE UITSTRALING
Abc Square wordt gebouwd onder architectuur van OPL Architecten. Aan de westzijde bevinden zich grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag of logistiek, de oostzijde oogt als een levendige ‘straat’ van kantoorpanden met een eigen identiteit in een omgeving van groen.

AANTREKKELIJKE WERKOMGEVING
Dé ideale werkomgeving. Dat is Abc Square voor de kenniswerkers van nu. Ontwikkeld met oog voor de mens, en uitstekend bereikbaar per OV en auto. Een plek voor prestaties, groei en ‘fun’ in een stimulerend werkklimaat.

DUURZAAMHEID
Duurzaamheid heeft bij de ontwikkeling van Abc Square de hoogste prioriteit. Het is ontworpen volgens de cradle-to-cradle- filosofie, heeft een BREEAM-certificering en bij de uitvoering wordt gebruikgemaakt van niet-giftige materialen. Abc Square krijgt geen gasaansluiting en wordt zelfs energie-positief door de toepassing van zonnepanelen.