Gunstige ligging langs de A76, na bij de Duitse grens.

DC Soureth

Representatief hoogwaardig distributiecentrum op de locatie van een voormalig glasfabriek.

Feiten & cijfers

Herontwikkeling van voormalige glasfabriek
Built to Suit
Huurder: B & R Premium Logistics
Locatie: Heerlen, Bedrijventerrein de Beitel
Ontwikkeling: DC van 31.000 m², 5.700 m² mezzanine en 1.100 m² kantoor
Oplevering: Q4 2023

DC Soureth ligt langs de A76 en is daarom de ideale locatie voor logistieke dienstverleners in Zuid-Limburg. De Duitse grens is ca. 7 min verwijderd van de locatie en de Belgische grens is op een afstand van 17 min.

DC Soureth aan de Sourethweg 1 in Heerlen betreft een herontwikkeling van de voormalige glasfabriek AGC. Het project bevindt zich op het bedrijventerrein de Beitel in Heerlen en is een zeer strategische plek voor logistiek vastgoed.

Ruimte voor 10.000 zonnepanelen, wat ca. 1.800 huishoudens kan voorzien van duurzame energie.

Volledige maatpak build tot suit distributiecentrum voor de lokale B&R Premium Logistics.

DC Soureth is gebouwd op een kavel van ca. 5 hectare, het betreft een distributiecentrum op een volledig afgesloten eigen terrein met een totale omvang van 37.800 m2, waaronder 31.000 m2 warehouse, 5.700 m2 mezzanine en 1.100 m2 kantoorruimte. Entree van het gebouw is zodanig ontworpen dat voertuigen elkaar niet in de weg staan, dit zorgt voor een optimale verkeersbeweging op het terrein. Daarnaast biedt het gebouw ruimte voor 291 parkeerplaatsen met 30 laadpunten wat uit te breiden is naar 89 laadpunten.
Het gebouw is gasloos, volledig elektrisch en wordt voorzien van een BREEAM-certificaat volgens de nieuwe eisen van BRL-2020. Dit maakt DC Soureth een kwalitatief, hoogwaardig, toekomstbesteding distributiecentrum op de ideale locatie.