optimale en flexibele ruimte voor alle denkbare logistieke processen

Westfields Logistics

Westfields Logistics, met optimale en flexibele ruimte voor alle denkbare logistieke processen, is een ontwikkeling in Oirschot ten noordwesten van Eindhoven en in samenwerking met VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed en MG Real Estate ontwikkeld.

Feiten & cijfers

Speculatieve ontwikkeling
Huurders: XPO Logistics, Rhenus Logistic
Locatie: Oirschot, Bedrijventerrein Westfields
Ontwikkeling: DC van 88.500 m² + 7.600 m² mezzanine en 3.000 m² kantoor
Oplevering: Q3 2019

Het is mogelijk om ieder warehouse weer te splitsen in 2 units. Door de flexibele inrichting is Westfields aan te passen aan het gewenste logistieke gebruik. Of dat nu is voor het creëren van extra kantoren, of voor een uitbreiding van de logistieke handelingen… het kan in Westfields Logistics.

Westfields Logistics telt 98.000 m² bestaande uit 3 geschakelde en individueel te verhuren warehouses welke flexibel zijn in te richten. Ieder Warehouse is voorzien van een kantoor van circa 1.000 m² met aansluitend een mezzanine

Lagere Cut-off times en lagere transportkosten

LIGGING

De locatie Westfields is uitzonderlijk. Op een steenworp afstand gelegen van de op-, afrit van de A58 en met directe verbindingen naar iedere windrichting is de bereikbaarheid per weg optimaal te noemen. De aanwezigheid in de regio van alle pakketvervoerders is dan ook een logisch gevolg van deze uitstekende weginfrastructuur. Daarnaast zijn aan deze kant van Eindhoven alle grootschalige logistieke activiteiten gevestigd, maar ook de realisatie van de Brainport Industries Campus (BIC) heeft de aantrekkingskracht van locatie verder versterkt. BIC, ontwikkelt door SDK Vastgoed, is een internationale campuslocatie voor hightechbedrijven in de toelever- en maakindustrie.