Gemaakt om te groeien, gebouwd om vooruit te kijken naar een nieuwe toekomst.

DC Huissen

Ontwikkeld voor de toekomst.

Feiten & cijfers

Huurder: Hoevers Logistiek
Locatie: Huissen, Agropark
Ontwikkeling: DC van 21.900 m², 2.100
m² mezzanine en 950 m² kantoor
Oplevering: Q4 2022

DC Huissen ligt midden tussen Nijmegen en Arnhem, middenin de uitstekend ontsloten en dichtbevolkte agglomeratie – dat is prettig ondernemen.

Aan het eind van de A15 die doorgetrokken wordt richting de A12, dicht bij de BCTN Nijmegen en de nieuw te ontwikkelen Railterminal Gelderland. Alle modaliteiten in de buurt!

GROEIMOGELIJKHEDEN VOOR OPSLAG EN LOGISTIEK

DC Huissen

DC Huissen bestaat uit twee units van respectievelijk 13.500 en 8.400 m².

Beide units zijn voorzien van ruim voldoende loading docks en overheaddeuren om efficiënt te kunnen laden en lossen. Ook met LZV-combinaties, want het buitentterrein en de betonnen laadkuil zijn hier specifiek op ontworpen. Om het gebouw ligt een rondweg, niemand hoeft elkaar in de weg te zitten, dus geen wachttijden.

De warehouses hebben een vrije hoogte van 12,20 meter, meer dan genoeg hoogte voor opslag. De vloer is zeer vlak uitgevoerd volgens DIN 15185 met de mogelijkheid om inductielijnen toe te passen. Perfect voor smalle gangen oplossingen en het inbouwen van automatisering.
Het binnenklimaat is comfortabel en goed op temperatuur te houden dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en moderne klimaatinstallaties. Elke unit is voorzien van een glasvezelaansluiting, volledig voorbereid dus voor geautomatiseerd opslag- en voorraadbeheer.

Van de buitenzijde oogt het gebouw strak, modern en minimalistisch aan esthetiek is veel aandacht besteed, de uitstraling is op en top professioneel.
De hoogwaardige kantoren op de hoeken steken uit, zodat er zicht ontstaat op de docks en kantoorfuncties met de logistieke operaties verbonden blijven. Boven de expeditie zone bevinden zich mezzanines, handig voor extra kantoorruimte, maar bijvoorbeeld ook voor opslag van kleine goederen en value added logistics. De kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van sanitaire ruimtes en zo opgezet om verder volledig flexibel in te delen en aan te passen aan de eisen van de huurder.