De locatie voor toekomstgericht ondernemerschap

Hello World

Verbonden met de wereld.

Feiten & cijfers

Huurder: Rapid Logistics
Locatie: Hoofddorp, Schiphol Trade Park
Ontwikkeling: DC van 36.000 m², 2.570
m² mezzanine en 3.800 m² kantoor
Oplevering: Q2 2023

In Hoofddorp, centraal in de Randstad, heeft Delta Development en VolkerWessels Logistics Development Hello World ontwikkeld.

Ruimte voor productie en distributie, in één pand met representatieve kantoorruimte, op slechts enkele minuten van Schiphol en Amsterdam. Dé locatie voor toekomstgericht ondernemerschap.

PERFECTE SITUERING

Voor zowel productie- als distributiedoel- einden is Hello World perfect gesitueerd. Dicht op de klant, goed bereikbaar voor leveranciers. Een efficiënte ‘hub’ aan de zuidoostkant van Hoofddorp, direct aan de afrit Hoofddorp- Zuid, vlakbij hoogwaardig openbaar vervoer en Centraal in de Randstad.

REPRESENTATIEVE UITSTRALING
Hello World is gebouwd onder architectuur van OPL Architecten. Aan de westzijde bevinden zich grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag of logistiek, de oostzijde oogt als een levendige ‘straat’ van kantoorpanden met een eigen identiteit in een omgeving van groen.

AANTREKKELIJKE WERKOMGEVING
Dé ideale werkomgeving. Dat is Hello World voor de kenniswerkers van nu. Ontwikkeld met oog voor de mens, en uitstekend bereikbaar per OV en auto. Een plek voor prestaties, groei en ‘fun’ in een stimulerend werkklimaat.

DUURZAAMHEID
Duurzaamheid heeft bij de ontwikkeling van Hello World de hoogste prioriteit. Het is ontworpen volgens de cradle-to-cradle- filosofie, heeft een BREEAM-certificering en bij de uitvoering wordt gebruikgemaakt van niet-giftige materialen. Hello World krijgt geen gasaansluiting en wordt zelfs energie-positief door de toepassing van zonnepanelen.